A fogászati lézerről,a teljesség igénye nélkül.

A leggyakrabban igénybe vett lézeres kezelések:

GYÖKÉRKEZELÉS:

A gyökércsatorna fertőtlenítésénél-a lézer képes elpusztítani a káros baktériumokat a fog belsejében-azonnal csökkenti a fájdalmat és a gyulladást.használatával lecsökken az utófájdalom és a duzzanat kialakulásának lehetősége,a fog még sokáig használható marad, problémák nélkül, megbízhatóan.

ÍNYSORVADÁS

Ínyproblémák, elváltozások, ÍNYSORVADÁS kezelésénél-a lézer az íny betegségét okozó baktériumokat elpusztítja, serkenti az ínytasakok gyógyulását, felgyorsítja a regenerációjukat, ínyformázáskor az íny felülete vérzésmentesen, gyorsan és nagyon szépen kezelhető.

FOGFEHÉRÍTÉS

A lézeres FOGFEHÉRÍTÉS a legkönnyebb és legbiztonságosabb esztétikai kezelés.A kezeléshez egy hidrogén peroxid tartalmú zselét és a lézerfényt használjuk, mely aktiválja a zselét. A zselé elsődleges feladata, hogy a fog belsejében lévő elszíneződést eltüntesse. A lézeres fogfehérítés folyamata körülbelül 45 percet vesz igénybe és az eredmény átlagosan több árnyalattal fehérebb fogak. A kezelés után érzékenység minimális, és hatékonyan kezelhető a érzékenység csökkentő zselével, amit fogorvosunktól kap.
Szájsebészeti kezeléseknél:a lézer steril, gyors és lézerpontosan beállítható,a szájon belüli és környéki bőrgyógyászati problémák, szájnyálkahártya-elváltozások, kinövések,aphta,herpes a lézer segítségével vérzés és fájdalom nélkül kezelhetőek.

Látható, hogy a lézerterápia jobb klinikai eredményeket kínál rövidebb kezelési idővel, csökkenti a kellemetlenséget, és megakadályozza az invazív terápiás típusok szükségességét. 

Lézeres szövetkezelésünk rendkívül sokoldalúan felhasználható.Az orvostudomány és a technológia fejlődése továbbra is egyre több eszközt biztosít a fogászat számára a fogászati ​​tapasztalatok és eredmények javítása érdekében.

Kiváló pontosság, a minimalizált vérzés, a fertőzés kockázata és a gyorsított gyógyulás a legnagyobb előnye.

Keressen bizalommal,hogy a segíthessünk fogászati problémájának megoldásával.