Hiányzó fogak pótlása híddal.

A fogászati ​​hidakat általában arra használják, hogy nemcsak kitöltsék a hiányzó fogak által hagyott teret, hanem hogy megakadályozzák a fogak téves elrendeződését, megőrizzék az arc formáját és felépítését, lehetővé tegyék a tisztább beszédet. A hid hatékony módja annak is,hogy fenntartsuk mosolyát.

A fogászati ​​hidak fém+kerámiából vagy arany+kerámiából  illetve cirkon+kerámiából is készülhetnek, és általában két vagy több koronát tartalmaznak, amelyek illeszkednek a szomszédos fogakhoz(tartófogak) ehhez vannak rögzítve, és kitöltik egy vagy több hiányzó foga által létrehozott rést.

Az új  ​​hídpótlás elkészítéséhez a fogakat a kívánt méretre csiszoljuk,készítjük elő ezután lenyomatot veszünk fogairól.

Sokszor előfordul, hogy a hiányzó fogak melletti fogak is sérültek, ez sem jelent feltétlen problémát,mert ha a fog gyökere egészséges, akkor alkalmas a híd megtartására.Amennyiben a fog koronája erősen hiányos vagy sérült erősítő csap készítésére lehet szükség.A csiszolás közben mindíg ügyelek arra,hogy a legminimálisabb csontszövet kerüljön eltávolításra,emellett hangsúlyt fektetünk a foginy védelmére is csiszolás közben.A fogpótlás a lenyomatvételtől számítva általában 5 munkanap alatt elkészül.Ettől egyedi esetek eltérőek lehetnek.

Végül a koronát a levett lenyomat alapján fogtechnikai laboratóriumban hozzák létre,az így elkészülő fogpótlás a saját fogak méretének,alakjának,színének megfelelő,ezáltal a hiányzó fogak természetes megjelenésű pótlására szolgál.

Pácienseinkkel a fogpótlás készítése előtt minden esetben beszélgetni fogunk,hogy meghatározzuk a hiányzó fogak számára a lehető legjobb fogpótlást, amelyek megfizethető megoldást jelentenek a fogsorunk,mosolyunk,rágásunk helyreállításában.Árajánlatot minden esetben készítünk.

Fogpótlásainkra az 1 éves kötelező garancián felül plussz 2 év garanciát vállalok melynek feltétele az éves szűrővizsgálaton való megjelenés. 

Az új ​​híd költségeit rendezheti egészségbiztosítóval is,a legtöbbel szerződésben állunk.

 

Híd pótlás
Híd pótlás
Címkék: 
porcelán hid
porcelán korona