Magamról

Ballagi Péternek hívnak tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem.

2003 ban szereztem meg a diplomámat és a rezidensi éveimet is Debrecenben töltöttem .

A szakvizsgám megszerzése után magánrendelőkben dolgoztam. 

2007 ben vásároltam meg saját praxisomat  a VI. kerületben és azóta is ott dolgozom.

A fogorvosi praxisomban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, mivel nagyon sok különböző esettel sikerült találkozni, amivel mikor magánrendeléseken dolgoztam nem találkoztam.

Ezért tartom fontosnak hogy a magánrendelésemre bátran jöhetnek azok is akik úgy érzik esetleg sokkal rosszabb állapotban vannak a fogai annál hogy elmerjenek menni fogorvoshoz mert esetleg szégyellik,biztos lehet benne,hogy semmilyen szituáció nem okoz meglepetést számomra,rengeteg embernek sikerült már segitenem mosolya és ezáltal önbizalma helyreállításában.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt is megfigyeltem,hogy sok páciens arra panaszkodik hogy ha magánrendelésre mennek nincsenek tisztában garanciális lehetőségeikkel úgy érzik sok pénzt fizetnek és ha reklamációjuk van nem igazán foglalkoznak vele.

Ezért nálam már nagyon rég óta kialakult garancia rendszer van és próbálom,hogy betegeim teljes elégedettséggel távozzanak rendelőmből.

Mivel hosszú garanciát vállalok munkáimra ezért  pácienseimet rendszeres kontrollra visszahívom.

Fogászati rendelőnkben ellátott emberek magas színvonalú kezelésére és átfogó ellátására összpontosítunk,ehhez már több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Szorosan együttműködünk pacienseinkkel annak érdekében, hogy a fogászati kezelés minden lépésében zökkenőmentes és sikeres lehessen,ehhez-fogpótlás esetén évek óta összeszokott fogteknikus csapatunk van segítségünkre akiknek szintén a páciens elégedettsége a legfontosabb.

Megtiszteltetés számomra ,hogy a hozzám forduló fogászati problémákkal küzdő embereknek fogaik kezelésén felül segíthetek visszaállítani a fogorvosokba vetett bizalmukat.

Várom jelentkezését

Dr Ballagi Péter

Dr Ballagi Péter