Szeretnél többet tudni a fogaidat helyreállító lehetőségekről?

Szeretnél többet tudni a fogaidat helyreállító lehetőségekről? Letört,csúnya vagy esetleg évekkel ezelőtt gyökérkezelt fogad van és félsz hogy letörik? Esetleg jelentős az elszineződése? A megoldás a korona készítés. Kérj időpontot egy állapotfelmérésre, melynek árát jóváírjuk a kezelés alkalmával.

Időpont foglalás:06307421000 vagy 06703408737

A korona - amelyet néha sapkáknak neveznek - alapvetően mesterséges fog, amelyet a fog fedésére, védelmére, helyreállítására használunk. A fogászati ​​korona helyreállítja a normál funkciót egy olyan fognál, amely már nem elég egészséges a mindennapi használatra. A koronát sérült fog vagy gyökereinek megmentésére használjuk, segít megőrizni a csont egészségét és idegfunkcióját, védőburkolatot biztosítva a fog felett.

Rendelőnkben leggyakrabban porcelán korona készül, ezek a koronák megfelelnek a valódi fogak színének és áttetszőségének. A porcelán koronák úgy néznek ki és működnek, mint a valódi fogak, és helyettesítik a hiányzó vagy sérült fogat. Emellett lehetőség van cirkon vagy arany korona készitésére is. A fogászati ​​koronák létrehozása és beragasztása többlépéses folyamat. A csiszolást lenyomatvétel követi a fog formájának meghatározásához, hogy a korona majd megfelelően illeszkedjen. A koronát laboratóriumunkban készítjük, ahol formázzák és színre igazítják. Végül az új koronát a fogához ragsztjuk.

Címkék: 
korona
helyreállítás